Teraszburkolat és kerítés kalkulátor
Prémium WPC Teraszburkolat komplett csomag m2 ár: 18.400,- Ft/m2 ami tartalmazza a párnafákat és a rögzítő klipszeket is! Kedves vásárlóink! Nagyobb megrendelés esetén a kedvezményekért kérjen írásos árajánlatot!

WPC Teraszburkolat, kültéri wpc padló

Az M-TECH gondozásmentes WPC teraszburkolat más, mint a többiek

Gyártástechnológiánk eltér a többi gyártó által piacra dobott WPC teraszburkolataitól, mivel múltunk ebben a termékkörben hosszabb időre vezethető vissza és gondosan válogatjuk a nyersanyagokat, minden esetben komoly strukturált teszteken mennek keresztül mielőtt azok a gyárba és akár a gyártásba is bekerülnének.

WPC teraszburkolataink kiválóan helyettesítik a szabadtéri faipari termékeket.

Sőt, olyan tulajdonságokkal rendelkeznek amelyekkel a fából készült burkolatokkal szemben ellenállóbbak és hosszabb élettartamot biztosítanak, további felületkezeléstől mentesen.

Gyártásunkban nagyon fejlett technológiát és eszközöket használunk a szigorú minőségbiztosítás miatt.

Vezető mérnökeink biztosítják a magas minőséget a nyersanyagok kiválasztásától egészen a gyártás befejezéséig, hogy Önnek csak öröme legyen a termékünkben.

Sok részletben tér el még a gyártástechnológiánk, azért, hogy megelőzvén a többi gyártót, igazi WPC teraszburkolat minőséget csempésszünk kertjébe, otthonába, medencék mellé, sétányokra, kávézókba, tópartokra és stégekre.

1. Környezetbarát

Anti-UV, nincs emisszió, nincs sugárzás, kültéri felhasználásra is tökéletes

2. Stabil

Erős hőmérséklet ellenállás, rendkívül alacsony halványodási mutató, nem nedvszívó, olajos kezelése megelőzi a WPC teraszburkolat elöregedését és rongálódását.

3. Lerakás

Többször lerakható, nem igényel szaktudást az eltávolítása, akár fűrészelhető és gyalulható a fa, könnyen szerelhető

4. Újrahasznosítás

WPC teraszburkolataink 100%-ban újrahasznosíthatóak ezért is környezetbarát termékek.

5. Biztonság

Ütésálló; nem reped, mint a fa, nincs rétegenkénti elválása, kibírja a nehezebb tárgyakat, tartós, nem igényel felületkezelést.

A WPC teraszburkolat, kültéri wpc burkolat bemutatása

A WPC teraszburkolat fa–műanyag kompozitból készülő burkolat. A fa–műanyag (wood-plastic, WPC) kompozitok olyan anyagok, melyek farostból vagy faforgácsból és különböző műanyagokból állnak. A kompozit fatartalma 60% bambusz + 35% HDPE (nagy sűrűségű polietilén) + 5% kötőanyag. A fa–műanyag az építőiparban napjainkban még újdonságnak számít a természetes fához képest. A WPC burkolat fő komponenseit tekintve a fa és a műanyag ötvözetéből készül, melynek révén a fa szép megjelenése érhető el. Az összetevők egyvelegét nagy nyomáson és magas hőmérsékleten formálják, ezáltal anyaga rendkívül ellenálló és könnyen megmunkálható lesz. A hasznos tulajdonságok kiemelése és a káros tulajdonságok csökkentése céljából létrehozott kompozit burkolat felülete rendkívül ellenálló.

Nem igényel olajozást, lazúrozást vagy egyéb felületkezelést, ellenáll a penésznek, a gombának és a termeszeknek, illetve nem szálkásodik.

A WPC burkolatok rendkívül sok (pl. a barna különböző árnyalatai, de gyöngyfehér, grafitszürke stb.) színben kaphatók. A WPC teraszburkolat anyagában színezett, ezáltal – kiemelten nagy igénybe vétel esetén – még a kopás helyén sem lesz színelváltozás. Minden WPC típusú, azaz fa-műanyag kompozit burkolatra jellegéből adódóan igaz, az általunk forgalmazott típusok is, színtől függően a lerakást követő első hónapokban 10-20%-ot világosodnak, így nyerik el végleges színűket.

A kültéri WPC teraszburkolat felülete bordázott, ezért nem csúszik, biztonságosan alkalmazható teraszon, kertben, stégként, medence környékén, tóparton is.

A felületet nem szükséges megfúrni, a szálakat, darabokat csavarokkal rögzíteni, mivel a hosszanti oldalon végigfutó hornyokba illeszkedő műanyag rögzítő klipszekkel rendkívül esztétikusan és stabilan rögzíthető.

A WPC teraszburkolat, kültéri padló jellemzői

A fa–műanyag kompozit anyagok ellenállnak a korróziónak és a rothadásnak is. Rendkívül tartósak és ellenállnak a vízben található, a fát megtámadó organizmusoknak. Könnyen formálhatóak, akár hagyományos famegmunkáló szerszámokkal is. A termék 100%-ban újrahasznosítható, összetevői nem tartalmaznak mérgező anyagot.

UV ellenálló, karbantartást nem igényel.

WPC burkolat választása két fontos területen is környezettudatos döntés.

 • A WPC teraszburkolatok felületkezelést nem igényelnek, így a faburkolatokra jellemző, rendszeres felületkezelés nélkülözésével környezetünket tehermentesítik vásárlóink.
 • A WPC burkolatok ipari célból termesztett fából készülnek, előállításuk nem esőerdők vagy egyéb védett trópusi erdők kivágásával jár. Amennyiben az átvételt követően nem kerül rögtön lerakásra a burkolat, lesúlyozva kell tárolni a burkolatanyagokat.

A WPC teraszburkolat, kültéri padló előnyei

 • környezetbarát
 • nem korhad, ellenáll penésznek, gombának, termeszeknek
 • nem szálkásodik, nem reped
 • az általános tisztításon kívül nem igényel olajozást, vagy egyéb felületkezelést
 • saját párnafára egyszerű rögzítőelemmel fektethető
 • felülete bordázott, így csúszásmentes, biztonságosan alkalmazható, medencék, vagy vizes környezet mellé, lépcső, vagy kerti utak kialakításához
 • nedvességtűrő képessége kiváló
 • a kétoldalú bordázott felületeknek köszönhetően változatosan variálható a mikro-, és makro bordás felület
WPC Teraszburkolat

WPC Teraszburkolat, Kültéri padló burkolat felhasználása

 • teraszburkolatok
 • medencék körüli burkolatok, tóparti napozóteraszok, stégek
 • belső udvarok, erkélyek
 • kerti utak, sétányok, lépcsők
 • igényes vendéglők, kávézók, pubok állandó vagy időszakos teraszai
 • hotelek, panziók, üdülők, apartmanok kültéri burkolatai
 • kikötők és hajófedélzetek burkolata

A WPC Teraszburkolat ára

A szükséges mennyiségekről, kiegészítőkről és az árakról itt tájékozódhat.

WPC Teraszburkolat telepítése

Az M-TECH WPC kültéri terasz burkolat telepítési útmutatóját itt találja.